Google WorkspaceFulfilled Google Workspace mail je by using Gmail, werk je samen achieved in Google Push, vergader je in Google Meet, bel je by means of Google Voice, en beheer je jouw preparing in Google Agenda. Wij helpen je bij de overstap, het trainen van collega’s en het beheer. Dat kan free of charge, op foundation van ideal-effort, of fulfilled een SLA agreement naar keuze. Je vindt de SLA opties hier.

Wat zit er in Google Workspace inbegrepen?

De term Workspace is een omschrijving van een heleboel diensten in één pakket. Dit pakket heeft een vaste prijs for every maand. Binnen dit pakket wordt je zakelijke mail, agenda, adresboek, taken, documenten, berekeningen, archief en alles dat daarbij komt kijken geregeld. Het wordt letterlijk ‘de Cloud’ genoemd; juist doordat alles on the internet komt te staan. Al je bestanden, afspraken en discussies zijn overal toegankelijk. Wereldwijd, op elk apparaat. En je mag erop vertrouwen dat je goed zit; want Google heeft haar naam hoog te houden. De beveiliging wordt geregeld op foundation van audit rapporten, 2FA, actieve checking en DLP. De again-ups kun je naar wens inrichten achieved Google Vault of ons SLA pakket. Het Workspace pakket is dus een combinatie van alles on the web hebben, met de zekerheid dat het goed werkt, tegen een vaste prijs for every medewerker for every maand.

De ondersteuning Google Workspace die je van ons mag verwachten gaat verder dan een simpele handleiding die je van Google krijgt. Wij zijn bereikbaar voor al je vragen en kunnen je op afstand helpen satisfied de installatie van de mailadressen en Google Travel. Die ondersteuning kost € 24,00 per kwartier, of wordt gedekt vanuit je SLA. Hieronder zie je de licentiekosten per maand.

Hoe werkt de migratie naar Google Workspace?

Zodra je contact opneemt achieved Noëll, zal hij de stappen satisfied jou bespreken. Noëll gaat eerst kijken hoe je de mail nu geregeld hebt. Daarna maakt hij een setting up. Die scheduling bevat informatie in excess of wie er wordt overgezet, met welke products and services er rekening moet worden gehouden en wat voor jullie een handige dag is om de mail in excess of te zetten. In praktijk zien we dat Noëll dan zijn zaterdag vrij plant om satisfied jullie aan de slag te gaan. Dit doet hij tegen hetzelfde uurtarief van €24,00 for every kwartier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *